Menu
Your Cart

Cosmetice auto

Model: 55682
Aspirator auto cu alimentare din bord, pentru curatenie rapida si comoda a masinii tale.Sistemul de filtrare se poate spala, devenind foarte rentabil, usor de întretinut si eficient.Ajutajul lung si ingust este special gândit pentru a îndeparta firimiturile si alte impuritati din spatiile înguste.Id..
38,00Lei
Fără TVA:31,94Lei
Brand: MNC Model: 55697C
Probabil, ca si Dvs. purtati grija masinii, motocicletei, sau ambarcatiunii Dvs. Una dintre cele mai menajante accesorii de ingrijire este acest burete de curatire cu microfibre. Cu suprafata sa mai rugoasa, puteti inlatura eficient murdaria incapatanata, in timp ce cealalta parte are o suprafata cu..
11,78Lei
Fără TVA:9,90Lei
Brand: MNC Model: 55690C
Set burete auto cu microfibre pt. spalat auto. Datorita structurii sale, are o buna capacitate de absorbtie, absorbind cantitati mari de detergent pentru a ajuta spumarea eficienta. Datorita invelisului extern rugos, eliminarea insectelor de pe suprafete este cat se poate de usoara.Burete moale, tot..
9,23Lei
Fără TVA:7,75Lei
Brand: MNC Model: 55690B
Burete de spalat auto cu porozitate mare pentru indepartarea gandacilor. Datorita materialului si structurii speciale a buretelui, elimina eficient insectele lipite pe caroserie, menajand in acelasi timp lustrul vopselei. Datorita designului, este usor de manuit si de utilizat.Burete de dimensiuni m..
5,09Lei
Fără TVA:4,27Lei
Brand: MNC Model: 55690
Burete pt. spalat auto de uz general. Datorita structurii sale, are o buna capacitate de absorbtie, absorbind cantitati mari de detergent pentru a ajuta spumarea eficienta. Datorita designului, este usor de mânuit si de utilizat.Burete de dimensiuni mariBuna capacitate de absorbtieSpumare intensivaD..
5,71Lei
Fără TVA:4,80Lei
Brand: MNC Model: 55687
Puteti curata rapid si usor parbrizul masinii cu acest sistem de curatare integrat cu rezervor. Buretele acoperit cu plasa curata rapid si depunerile cele mai încapatânate. Racleta de cauciuc de pe verso serveste la îndepartarea apei si a altor lichide. Solutie perfecta îndepartarea fara pete si dâr..
11,15Lei
Fără TVA:9,37Lei
Brand: Carguard Model: 17110
Shine-Free streak5 in 1curatare rapidaclaritate incredibilaparfum proaspatLaveta umeda  Glass Wipes  Indeparteaza usor impuritatile de pe parbriz, oglinda si orice suprafata de sticla. ale vehiculului, precum si praful, amprentele sau urmele de insecte.Laveta nu lasa urme, oferind un luciu perfect s..
10,12Lei
Fără TVA:8,51Lei
Brand: MNC Model: 55697B
Ai grija masinii sau motocicletei?Unul dintre cele mai importante accesorii de îngrijire este manusa de spalare cu microfibre.Facuta din microfibre lungi, moi, cu o buna capacitate de absorbtie aceasta manusa îndeparteaza impuritatile în mod delicat, astfel ca tu sa nu mai ai grija deteriorarii vops..
8,58Lei
Fără TVA:7,21Lei
Brand: MNC Model: 55689
Ingrijirea masinii nu se rezuma doar la curatarea caroseriei, ci trebuie sa acordam atentie si spalarii rotilor pentru a obtine rezultate maxime. Cu acest produs puteti obtine puritate stralucitoare chiar si in zone stramte, greu de curatit. Baza periei este constituita de o impletitura de sarme fle..
5,09Lei
Fără TVA:4,27Lei
Brand: MNC Model: 55688
Ai grija masinii sau motocicletei?Unul dintre cele mai delicate accesorii de ingrijire îl reprezinta acest set de curatire cu microfibre.Ai mai multe accesorii într-un singur pachet pentru a avea acces la toate suprafetele pe care trebuie sa le cureti. Pentru o curatenie perfecta!Suprafata moale, di..
50,78Lei
Fără TVA:42,67Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)